Soudal vízszigetelők

Vízzáró védelem vizes helyiségekben. A járólapok közötti réseken és sarkokon beszivárgó víz gombásodáshoz és állandó károkhoz vezethet. A vizes blokkok meghibásodása esetén egy megfelelő védelem nagyban csökkentheti a további károkat. Ezért a vízzáró védelem melletti döntést még az építési munkálatok előtt meg kell hozni.
Jelenleg nem található ár
9 termék
FALAK ÉS PADLÓK VÍZZÁRÓ VÉDELME
 
1. lépés - Felület előkészítése
A megtisztított felületet (száraz, por- és zsírmentes) a Soudaprim DP (mélyalapozó) segítségével kenje le, hogy a felület ne legyen nedvszívó hatású.
 
2. lépés - Vízzárás 1. fázis
Használja a Soudagum LM folyékony fóliát ragasztóként a hajlaterősítő szalagok, belső, illetve külső szalagok, csőátvezető alátétek rögzítéséhez.
 
3. lépés - Vízzárás 2. fázis
Hordja fel az első SOUDAGUM LM réteget ecset vagy henger segítségével a falra és a padlóra. A javasolt vastagság 1 mm. Az első réteg teljes száradása után tegye fel a második réteget keresztirányúan az előző rétegre.
 
4. lépés - Vízzárás 3. fázis
A 2. réteg vízzáró szigetelő fólia felhordása után, várjon 12 órát a teljes száradásig. Miután a folyékony fólia teljesen megszáradt, a kerámia járólapok leragasztásához használjon rugalmas ragasztót (Pl. Soudal 24A Csemperagasztót).
Kosár
Leier prospektusok
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Terrán katalógus
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 360,21 Ft
Garancia regisztráció
 
 
 
 
 
 
 
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem